maandag 9 juli 2012

Boerin Henrieke BZV


Boerin Henrieke
Het is natuurlijk nog niet bekend welke boeren er gevolgd gaan worden in het programma boer zoekt vrouw. Wel gaan alle verwachtingen er naar uit dat Boerin Henrieke zeker door zal gaan omdat dit de enigste vrouwelijke boer is die mee doet aan boer zoekt vrouw 2012. Daarom stellen wij Boerin Henrieke hier alvast aan jullie voor.

De boerderij van Henrieke staat in een dorpje in de Achterhoek tussen Gelderland en Overijssel. De boerderij verzorgd ze samen met haar ouders en hebben 90 melkkoeien in het bezit. Henrieke woont nog samen met haar ouders en ze heeft verder geen zussen of broers. De boederij is eigenlijk een familie erfstuk het wordt doorgegeven van vrouw naar vrouw dat begonnen is bij haar overgrootoma. Haar eigen oma woont nu nog steeds in een apart deel van het huis.

De langste relatie van Henrieke duurde 4 jaar en was meer een knipperlicht relatie te noemen, de 2 na langste relatie duurde 1 jaar dat was met een boeren zoon.

Boerin Henrieke is opzoek naar leuke en lange vent die vooral eerlijk en positief in het leven staat. Het is ook belangrijk dat hij intresse heeft in het boerenleven en een goede dosis humor heeft.

Sportief is boerin Henrieke ook nog ze doet namelijk aan volleybal, voetbal en mountainbiken. In haar vrijetijd leest ze ook graag een tijdschriftje of kijkt ze een film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten